Go Back Age of Conan Europe Forums > Community Forums > Polskie Forum > Główne Fora > Dyskusje Ogólne
Reload this Page Aktualizacja klienta - pomocy
Reply
Old 3rd November 2009, 17:48     Avashee is offline   #1
Avashee

Default Aktualizacja klienta - pomocy

Witam , po dlugiej przerwie chce reaktywowac konto i pograc, wszystko szko pieknie tyle ze nie moge doczekac sie az lauchner zakonczy pobierac pliki a dokladnie pozostal 1 pliczek jak mi sie wydaje i wszystko sie zatrzymalo, tak to wyglada:
[img=http://img141.imageshack.us/img141/2200/123lv.th.jpg]
Na poczaku servera pamietam ze po zakonczonej aktualizacji w miejscu przycisku "anuluj" pojawial sie " uruchom gre" jak dobrze sobie przypominam, a w moim przypadku sytuacja z foto trwa juz kilka godzin. Anuluj nie widzi mi sie wciskac bo mam limit na laczu i nie strace znowy calego dnia na ponowne sciaganie i do tego strace transfer, a mam na styk zeby pograc.
Dodam ze mam dwa konta i dzieje sie tak identycznie na obydwoch komputerach.
Prosze o pomoc.

Last edited by Avashee; 3rd November 2009 at 17:50..
Reply With Quote
Old 3rd November 2009, 18:58     Prezi is offline   #2
Prezi
Dark Templar Cimmerian

Prezi's Avatar

Polish server Rothat PvE

Witaj, ja wczoraj również wróciłem do gry i ściągałem patche (razem ok. 2.5GB) i podobnego problemu nie miałem. Być może podczas pobierania patcha na chwile utraciłeś połączenie z internetem lub po prostu masz za mało miejsca na dysku ?
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 14:21     Avashee is offline   #3
Avashee

nie utracilem polaczenia i mam duzo miejsca na dusku, a jezeli utracilem to na obudwu komputerach?, gdzie mam rozne modemy z netem jest identyczna sytuacja, no ale juz sie wyjasnilo. Wylaczylem lauchnera "krzyzykiem" odpalilem ponownie i tylko sprawdzil mi casosc plikow i moglem gre uruchomic.
Powyzsze zdarzenie swiadczy ze po pol roku nie potrafia pozadnie nawet lauchnera dopracoawc.
No ale oplacilem na miesiac dwa konta i juz widze ze dluzej raczej nie pogram, jakies dziwne artefakty w grafice mi wywala(i to nie wina slabego sprzetu), 0 ludzi(zapewne wiekszosc na pvp poszla).
Reply With Quote
Old 4th November 2009, 15:46     Grishnack is offline   #4
Grishnack
Guardian Cimmerian

Grishnack's Avatar

Bractwo Fenixa

Polish server Rothat PvE
Nie wiem jak dobrze się orientujesz w kwestiach związanych ze sprzętem więc nie denerwuj się jak zapytam o kwestie oczywistą. Czy aktualizowałeś sterowniki do grafy? Nawet najmocniejszy sprzęt bez aktualnych sterowników będzie działał kiepsko. Co do ludzi to gram na PvE i nie narzekam a braki.
Pozdrawiam

Quote:
Originally Posted by Avashee View Post
nie utracilem polaczenia i mam duzo miejsca na dusku, a jezeli utracilem to na obudwu komputerach?, gdzie mam rozne modemy z netem jest identyczna sytuacja, no ale juz sie wyjasnilo. Wylaczylem lauchnera "krzyzykiem" odpalilem ponownie i tylko sprawdzil mi casosc plikow i moglem gre uruchomic.
Powyzsze zdarzenie swiadczy ze po pol roku nie potrafia pozadnie nawet lauchnera dopracoawc.
No ale oplacilem na miesiac dwa konta i juz widze ze dluzej raczej nie pogram, jakies dziwne artefakty w grafice mi wywala(i to nie wina slabego sprzetu), 0 ludzi(zapewne wiekszosc na pvp poszla).

"Who now has the strength to stand against the armies of Isengard and Mordor?"
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules